Welkom bij het Repair Café 

MAARHEEZE – Op de eerste maandag in de afgelopen novembermaand is het Repair Café van Seniorenvereniging Maarheeze van start gegaan. Het was meteen een succes: veel bezoekers hadden iets meegebracht om te repareren. Dus was er werk genoeg voor de vijf handige en enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor deze activiteit. 

Het was er gezellig, er werd met plezier gewerkt en een kopje koffie met een praatje erbij ontbraken natuurlijk niet. Dit eerste Repair Café leverde veel voldoening op, zowel bij de mannen die erin slaagden succesvolle reparaties uit te voeren, als bij de bezoekers die naar huis gingen met een apparaat dat weer gebruikt kon worden. Alle reden dus om hiermee door te gaan en het volgende Repair Café is op maandag 12 december van 13.30 tot 16.30 uur in Onze School. Kom gerust eens een kijkje nemen en breng dat apparaat mee, dat u niet meer aan de praat krijgt en dat eigenlijk nog te goed is om weg te doen. Alle kans dat in het Repair Café hiervoor een oplossing gevonden wordt. Pak die kans!