A-FEVER: The Ultimate ABBA Tribute in Valkenswaard

VALKENSWAARD – Op vrijdag 23 december Agnetha & Anni-Frid naar Theater De Hofnar. Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. A-FEVER geeft een muzikale reis terug naar de tijd van ‘s werelds grootste popgroep.

In deze muzikale voorstelling komen grote hits als ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’ voorbij, gecombineerd met de mooiste anekdotes uit de geschiedenis van ABBA. A-Fever geeft je de kans om de sfeer en energie van een liveconcert van de vier wereldberoemde Zweden mee te maken.

‘Sta concert in Theater De Hofnar’

In een ruim 120 minuten durend sta concert, gespeeld door de beste muzikanten uit het genre, word je meegenomen op reis naar de jaren zeventig. Waar je het succes en de prijs van roem van dichtbij meemaakt. Aan de extravagante kostuums en de adembenemende stemmen van Simone en Tessa ontbreekt het niet. A-Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek.

Info & kaarten  

Voor meer informatie of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.