Dansmiddag bij de Senioren Budel

BUDEL – Op 23 oktober vond de dansmiddag plaats bij de Senioren Budel. De Senioren stuurde dit verslag: “Zo dat is wat ze noemen een volle bak. Tot de laatste stoel was alles bezet, we moesten zelfs nog wat meubilair bijzetten voor hen die uitgenodigd waren om eens te komen kijken hoe het er bij Senioren Budel aan toe gaat. Bij binnenkomst stond er voor ruim 130 mensen koffie of thee en een goei stuk vlaai klaar en zo werd de foyer gevuld met enthousiaste mensen die een mooi plaatsje zochten waar ze alles goed konden zien. De tafels waren deze keer zo opgesteld dat iedereen de dansvloer en het podium goed in het zicht hadden zodat ze niets hoefden te missen. De 3mans band Juke Box had er zin in en meteen na de eerste tonen kwamen de liefhebbers al op de dansvloer. Er werd de hele middag gedanst – gebuurt en wat gedronken waardoor het steeds gezelliger werd. Tegen het einde van de middag werd dan ook aan Juke Box gevraagd om nog effe door te spelen wat ze met plezier deden. Ze plakten er nog een 3 kwartiertjes aan waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Ook dank aan het personeel van De Borgh dat zonder probleem nog doorwerkte. En zo werd weer een super zondagmiddag afgesloten toen rond zessen de foyer weer langzaam leegliep.”