Kerstavond Voor Iedereen

WEERT – Na twee jaar van afwezigheid vanwege Corona gaat ‘Kerstavond Voor Iedereen’ dit jaar gelukkig weer door, want met kerst hoort er niemand alleen thuis te zitten. ‘Kerstavond Voor Iedereen’ wordt dit jaar voor de 19e keer georganiseerd en staat in het teken van samenzijn, ontmoeting en gezelligheid. 

Iedereen die op kerstavond, zaterdag 24 december, mensen om zich heen wil hebben, is van harte welkom op “Kerstavond Voor Iedereen”. Er zal op deze avond gezorgd worden voor een hapje en een drankje en er zijn geen kosten aan verbonden. De avond begint om 17:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

Aanmelden

Aanmelden voor deze avond is wenselijk, er is een maximum aan het aantal plaatsen. Aanmelden kan door te bellen met nummer: 06-20277920 (dagelijks tussen 20:00 en 21:00 uur).

De avond vindt plaats in het Munttheater, Collegeplein 3 in Weert. Meer er informatie is te vinden op: www.Facebook.com/KerstavondVoorIedereen of via e-mail KerstavondVoorIedereen@hotmail.com.