Valkenswaards Kamerkoor ontsteekt voor u het licht van Kerstmis

WAALRE – “Als alles duister is, ontsteek dan een lichtend vuur dat nooit meer dooft.”

Zo begint het kerstconcert van het Valkenswaards Kamerkoor op woensdag 21 december a.s.  Na deze hoopvolle woorden zingt het koor liederen over het grote mysterie en de blijde boodschap van Kerstmis. Het koor ontsteekt daarmee voor u het licht van Kerstmis! 

U hoort werken van o.a. Benjamin Britten, Francis Poulenc, Louis Toebosch en Johann Sebastian Bach. Ter afsluiting kunt u luisteren naar – of zelfs meezingen met – enkele bekende Engelse Christmas carols, bewerkt door David Willcocks. Daarbij zal Alison Black de sfeervolle en feestelijke orgelbegeleiding verzorgen. Het geheel staat onder muzikale leiding van Marcel Driessen. U bent van harte welkom op woensdag 21 december om 20.00 uur in de H. Willibrorduskerk, Markt 22 in Waalre. De toegang is gratis. Bij de uitgang kunt u een vrijwillige bijdrage achterlaten.