Accordeon- en Harmonica Treffen Nederweert

NEDERWEERT – De komende wintermaanden organiseren ze weer elke maand een Accordeon- en Harmonica Treffen in Nederweert. Op zondag 18 december is de volgende muziekmiddag weer in zaal de Pinnenhof te Nederweert. De bedoeling is om deze muziekmiddagen steeds zes optredens te organiseren van goede amateurmuzikanten uit Nederland, België en Duitsland. Ze beginnen om 13.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Elke muzikant speelt een half uur. De muzikanten worden begeleid door een drummer wat meer sfeer en ambiance geeft. Tevens is iemand bereid voor goed geluid te zorgen. 

De toegang tot deze muziekmiddagen is gratis en voor consumpties worden normale prijzen gerekend. Ook kan er gedanst worden.

De muzikanten van deze middag zijn:

1. Leijnstaler Muzikanten

2. Geert van Zon en Albert van Teefelen

3. Guy en Marianne

4. Mies Kuppens

5. Black Rolanders

6. Boudewijn en Carine Smeets

Kom voor gezellige en herkenbare accordeon- en harmonicamuziek uit de zestiger en zeventiger jaren naar “de Pinnenhof” te Nederweert“.