Activiteiten vzw Share & Care 

HAMONT-ACHEL – Vzw Share & Care is de organisatie achter de Weggeefkasten aan de Keunenlaan en de Bevrijdingsstraat in Hamont. Ook organiseren ze regelmatig activiteiten. Op 10 december is er een kledingmarkt aan de Keunenlaan 19 van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op deze dag kunnen de mensen kleding komen uitzoeken met het gebruik van bonnetjes. Deze bonnen zijn te verkrijgen aan de kassa, 5 bonnen voor €1.  Er wordt een tombola georganiseerd  met leuke prijzen. Er zal ook een koffiehoekje zijn en een leuke randanimatie. Deze kledingmarkt wordt in samenwerking met vzw Sipie georganiseerd. Op 11 december is vzw Share & Care aanwezig op de Kerst-Inn Budel-Schoot in De Reinder (Grootschoterweg 119). Ze staan er dan met een stand waar kinderen zich kunnen laten grimeren en glitter-tattoos kunnen laten zetten. Ook organiseren ze een tombola. Op 18 december zijn ze eveneens aanwezig op de kerstmarkt aan de Bever in Achel (Beverbekerdijk 50). Ook hier kunnen kinderen zich laten grimeren, glitter-tattoos laten zetten, zijn er knutselactiviteiten en is er een tombola met leuke prijzen. De grote zaal van de Bever zal ter beschikking gesteld worden aan de vzw Share & Care om de activiteiten te kunnen laten doorgaan.

Op oudjaarsdag, 31 december, organiseert Share&Care een oliebollen/smoutenbollen, wafels en kinderwafel bakfestijn. De heerlijkheden zullen ook op bestelling beschikbaar zijn. De bestelformulieren zijn beschikbaar op de 10de, 11de en 18de december bij de evenementen. Er kan ook vooraf, tot 28 december,  besteld worden per mail: vzwshareandcare@gmail.com De bestelling kunnen opgehaald worden 31 december tussen 10u en 12u. Kijk zeker op de Facebookpagina van vzw Share & Care en blijf op de hoogte van alle activiteiten.