Eindejaarsvoorstelling met Otto-Jan Ham 

HAMONT-ACHEL – Op woensdag 21 december komt Otto-Jan Ham naar Hamont-Achel afgezakt voor zijn ‘Ohlalala’s Eindejaarsvoorstelling. Net als vorig jaar blikt Otto-Jan Ham samen met zijn uitstekende band terug op het voorbije muziekjaar. En zonder al té veel weg te geven, want het jaar is nog bezig, maar het zou wel eens het meest bijzondere jaar uit de muziekgeschiedenis ooit kunnen gaan worden. Ok, dat werd vorig jaar ook gezegd, maar toen zeiden ze maar wat. Ondertussen zijn ze gegroeid. Als mens, als muzikant en als professioneel terugblikker op een jaar dat er muzikaal écht toe deed. Sterker nog, en ze zeggen het stellig; 2022 was het beste jaar uit de geschiedenis van de muziek. Ooit. Punt.

In het voorprogramma staat Isa Smeets uit Bree. Ise is 16 jaar en weet het publiek te verrassen met haar eigen geschreven nummers. Dit jaar bracht Ise, gesteund door producer Mario Goossens (Triggerfinger) haar eerste single ‘Stacy’ uit en stond ze op diverse podia doorheen België als supportact voor o.a. Intergalactic Lovers en Ruben Block (frontman Triggerfinger). Een jonge meid met een rauwe stem die perfect weet hoe ze tiener-emoties kan verpakken in haar songs. Hier hebben we het laatste nog niet van gezien! 

Win tickets!

De avond gaat door in Cinema Walburg (Kerkstraat 28 in Hamont-Achel) en start om 20.30 uur. Tickets voor ‘Ohlalala’s Eindejaarsvoorstelling met Otto-Jan Ham’ zijn te bestellen via https://aha.hamont-achel.be  Wie kans wil maken op een duoticket voor de voorstelling kan best als de bliksem mailen naar wedstrijd@hacweekblad.eu met de mededeling: ‘Ik wil naar Otto-Jan!” Uit alle inzenders worden 5 winnaars geloot die op woensdag 21 december gratis, samen met een +1, naar de voorstelling mogen gaan. Deelnemen kan tot uiterlijk 18 december 2022. Veel succes!