Ontbijten bij Mamma Mia 

HAMONT-ACHEL – Aan de Vlasroot 7 in Hamont is Mamma Mia gelegen. Deze gezellige gelateria wordt uitgebaat door Bettina Schnell. En sinds kort kun je hier niet enkel terecht voor vers gedraaid ijs, ambachtelijke chocolade en pralines of een lekkere koffie. Want vanaf nu is er iedere woensdag, vrijdag en zondag ook de mogelijkheid om te genieten een heerlijk ontbijt in de verwarmde tuinkamer. Bettina verwent haar klanten dan met verse broodjes, huisgemaakte confituur, verschillende broodbelegsels zoals kaas en charcuterie, een lekker omelet pannetje, een bordje zalm, de lekkerste koffie en yoghurt als afsluiter. Er is keuze uit verschillende ontbijtformules en er kan gereserveerd worden tot en met de dag vóór het ontbijt, tot 17.00 uur. Reserveren kan persoonlijk bij Bettina of via WhatsApp (tel. 0032 468 060534). 

Mamma Mia is gelegen aan de Vlasroot 7 in Hamont en is geopend van woensdag tot en met zondag van 13.30 uur tot 18.00 uur. De ontbijtjes op woensdag, vrijdag en zondag starten om 9.00 uur ’s morgens. Meer informatie op de Facebookpagina van Mamma Mia Gelateria of op www.mammamiagelateria.be