Zandprinses Rosa van der Vijver komt naar Weert

WEERT – Weert beleeft een primeur: op 16 december komt Zandprinses Rosa van der Vijver (dochter van Zandtovenaar Gert van der Vijver), naar het Munttheater om tijdens het Kerstconcert van Weerter Gemengd Koor Vivace prachtige zandschilderingen te maken passend bij de muziek die wordt gemaakt.

Nadat het twee jaar niet mogelijk was om een Kerstconcert te houden, is het koor onder leiding van Ron Hanssen terug op volle sterkte. Om dit heugelijke feit te vieren heeft Vivace gezorgd voor een heel bijzonder, nieuw en erg internationaal kerst repertoire. Het kerstfeest is immers hét feest bij uitstek dat mensen over de hele wereld met elkaar verbindt. Ook het aanwezige publiek wordt bij de voorstelling betrokken doordat het de gelegenheid krijgt om twee liederen mee te zingen. Soliste Veerle Henkens, welbekend in onze regio, gaat de solo’s verzorgen en behalve een fantastische pianobegeleiding door Margreet Wesseling zal het koor ook begeleid worden door The Magic Strings, een internationaal muziek gezelschap. Het kerstconcert start om 20.15 uur Kaarten bij het Munttheater of via secretaris@vivaceweert.nl