Een afwisselende vrijwilligersklus met veel contact met mensen? Lees dan verder!

CRANENDONCK – Vind jij het een uitdaging om veel mensen te helpen met allerlei vragen? En vind je het leuk om met mensen in gesprek te zijn? Dan is deze gecombineerde functie als spreekuurmedewerker voor de Vrijwillige Hulpdienst, Planner voor ANWB Automaatje én de balie van de Borgh voor jou een geschikte vrijwilligersklus.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die:

  • minimaal 1 ochtend in de week van maandag tot en met donderdag tussen 9.45u en 12.45u vast beschikbaar zijn (vakantie vieren mag uiteraard). Op dit moment zoeken we iemand voor de donderdagochtend.
  • goed met de computer kunnen omgaan en daarin kunnen schakelen tussen verschillende programma’s. Uiteraard wordt je ingewerkt in die programma’s.
  • representatief gekleed zijn en beschikken over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
  • zelfstandig en in een team kunnen werken. Dat houdt ook in dat je soms invalt voor een andere vrijwilliger bij ziekte of vakantie.

Als spreekuurmedewerker neem je telefoontjes aan van hulpvragers die bellen voor een klusje in huis, tuinonderhoud of bezoek willen. Deze vragen registreer je in een digitaal systeem en bij spoed zet je die door naar een beschikbare vrijwilliger. Als planner bij AutoMaatje maak je de match tussen deelnemer en chauffeur. Jij als planner neemt deze telefoontjes aan en gaat aan de slag om een match te maken met een chauffeur. Deze match verwerk je vervolgens in het registratiesysteem. Je werkplek is aan de balie van De Borgh. Je verwijst mensen naar de juiste ruimte, mensen komen bij jou een kaartje voor een voorstelling kopen en eventueel neem je ook van De Borgh de telefoon aan. Er wordt voor jou als vrijwilliger een VOG aangevraagd.

In deze vrijwilligersklus word je goed ingewerkt en begeleid door de beroepskracht die betrokken is bij deze activiteiten. Je valt als vrijwilliger onder het vrijwilligersbeleid van Cordaad Welzijn. De organisatie zorgt voor een verzekering, eventueel een reiskostenvergoeding, lief en leed en waarderingsactiviteiten. Je maakt onderdeel uit van het team van de Vrijwillige Hulpdienst Cranendonck en ANWB Automaatje.

Interesse? Neem dan contact op met Cordaad Welzijn voor meer informatie via 0495-592 553 of automaatjecranendonck@cordaadwelzijn.nl.