Kom met Con Amore in kerststemming in het Franciscus Huis van Weert 

WEERT – Con Amore houdt samen met Projectkoor Experience en Seniorenorkest RICK het jaarlijks Kerstconcert in het Franciscus Huis te Weert op vrijdag 16 december a.s. aanvang 19.30 uur.

In Weert op de Biest staat het Franciscus Huis. Het monumentale karakter zorgt voor een uitermate geschikte locatie voor exposities, congressen en vooral concerten. Een passende locatie om in kerststemming te komen. Con Amore geeft hier een gevarieerd en sfeervol Kerstconcert in samenwerking met: 

Projectkoor Experience uit Budel o.l.v. Sylvia Berghs heeft een breed repertoire van moderne en licht klassieke muziek. Door choreografie en verschillende kooropstellingen zal de muziek worden versterkt en de koorklank, presentatie en uitstraling tot zijn recht komen.  Combo van Projectkoor Experience begeleidt het koor tijdens optredens, 

Het huidige combo bestaat uit: Dorenda Notermans, piano – Hans Lambers, drums en Johan Saanen, bas. Het kleine koor bestaat uit 4 solisten: Gonny Goertz, sopraan – Anja Lukkien, alt –  Erik v.d. Akker, bas en Wim Ramaekers, tenor.

Seniorenorkest RICK uit Weert o.l.v. Tjeu Snoek bestaat uit een gemengde groep van enthousiaste muzikanten in een harmonie bezetting. Hun repertoire “voor elk wat wils” bestaat uit vlotte marsen, vrolijke walsen, swingende polka’s, bekende schlagers en populair klassieke muziek. 

Gemengde Zangvereniging Con Amore uit Weert o.l.v. Sylvia Berghs en pianiste Dorenda Notermans. Het repertoire is breed, modern en licht klassiek, musical songs en ook stemmige en vrolijke kerstliederen. Zij zingen “met liefde”.

Zoals U ziet is het een zorgvuldig, geselecteerd geheel van koren en solisten in een sfeervol aangeklede locatie. Vooral door de samenzang van: Light the Lights en King all Glorious zal het geheel sprankelend, sfeervol en feestelijk klinken.

Kom in Kerstsfeer in het Franciscus Huis te Weert (Biest 43a) met Con Amore en bovengenoemde gastoptredens! Ook zijn er op deze avond kerststukjes te koop.

Kaarten voor dit Kerstconcert zijn te verkrijgen voor € 12.—inclusief consumptie bij alle koorleden of via:  www.conamoreweert.nl  / 06-14710400

Con Amore heet iedereen van harte welkom!