HAC WK Pool: de spanning loopt op 

REGIO – Met nog twee wedstrijden te gaan is het spannend aan kop van de HAC WK Pool. De speler onder de naam ‘Verheesje’ stond na de wedstrijd van woensdag (Frankrijk-Marokko 2-0) alleen aan kop met 4545 punten. ‘Roel 82’ staat tweede met 4509 punten. De derde plaats is voor ‘Noël van Kessel (4428 punten) en daarna volgt ’Stefan’ met 4418. De top vijf wordt volgemaakt door ‘BerghStaals met 4405 punten.

De eerste vijf spelers aan de HAC WK Pool vallen in de prijzen. Zij krijgen persoonlijk bericht. De prijsuitreiking is dinsdagavond om 18.30 uur bij het kantoor van HAC Weekblad. De HAC WK Pool wordt steeds live bijgewerkt. Na een doelpunt zal de ranking engine elke minuut aanslaan en binnen 1 à 2 minuten de standen berekenen en publiceren. Wanneer het systeem aan het rekenen is, zie je een rekenmachine-icoontje, dus wees geduldig, neem een koffie en ververs de pagina later. Zo blijft de HAC WK Pool altijd volledig up to date en weet je na ieder doelpunt precies waar je staat in de ranking. 

Koppa, het bedrijf dat instaat voor de HAC WK Pool heeft laten weten dat een deel van de opbrengst naar Amnesty International gaat. Het bedrijf meldt: “Wij hebben besloten om een deel van de omzet te doneren aan Amnesty International om de toekomstige arbeidsomstandigheden van arbeidsmigranten die werken aan de voorbereidingen van EK’s en WK’s te waarborgen.”