Muzikaal nieuws uit Pelt!

PELT – DJ producers Marc-V en Rick De Hey, die al jaren samenwerken en al verschillende releases op hun naam hebben staan, brengen nu een kerstsingle uit. “This Christmas” is de eerste, maar waarschijnlijk niet laatste, pure kerstsong waarmee ze het echte kerstgevoel proberen aan te wakkeren. Dus ja, de rinkelende belletjes konden niet ontbreken. Voor deze single gingen ze op zoek naar een heldere vrouwenstem, die ze via een oproep op sociale media hebben gevonden bij Jacy Janice. Jacy is een schooldirectrice woonachtig te Pelt, die voornamelijk podium- en zangervaring heeft als zangeres van de coverband ‘Never Stop’. Zij reageerde als één van de velen op de oproep maar sprong eruit met haar kristalheldere stem. Zelf had ze nog geen studio-ervaring en zag in dit project haar volgende muzikale uitdaging. De zelfgeschreven tekst van “This Christmas” is uit het leven gegrepen. Velen wiens relatie ooit op de klippen liep net voor de feestdagen, zullen zich in de tekst dan ook zeker kunnen herkennen. De single is digitaal verkrijgbaar via alle bekende platformen en kan gestreamd worden via Spotify en Deezer. Te beluisteren via: www.tinyurl.com/thischristmasMRJ

Rick De Hey (echte naam Koen Heyrick) is geboren en getogen West-Vlaming maar al jaren woonachtig te Arendonk. Marc-V (echte naam Eddy Timmerman) is geboren en getogen Oost-Vlaming en al 28 jaar woonachtig te Deinze. Jacy Janice (Nathalie Jannis) werd geboren op Antwerps grondgebied en al sinds jonge leeftijd woonachtig in het Limburgse Pelt. 

Foto