Zaterdag Boerenbrulluft Buul

BUDEL – Dit jaar gaat het nog gebeuren. Sterker nog… zaterdag 17 december gaat het gebeuren. Eindelijk kunnen ze het feestje vieren waar ze met twee boeren en boerinnen en hun families al bijna anderhalf jaar naar uitkijken. De Boeren Bas Beerten en Teun Gerlings zijn er klaar voor om te gaan trouwen met tweeling boerinnen Steffy en Esther Beerten. Zoals gebruikelijk kan er bij de boeren en boerinnen verzameld worden om aan te sluiten bij de optocht. Bij de adressen van Boer Teun aan de Fabriekstraat 32, Boer Bas Taxandrialaan 55 en de boerinnen Steffy en Esther aan de Cranendoncklaan 29 staan al een tijdje de fraaie foto’s in de voortuin om het feest aan te kondigen. Zaterdag zullen Prinses Nicky I met Prins Jeroen en een kersvers Jeugdprinsenpaar met het gehele gevolg van c.v. Buulder Buk meelopen in de stoet die om 18.00 uur vertrekt vanuit de Fabrieksstraat. Iedereen die dat wil en het feestje hier al wil beginnen kan aansluiten in deze optocht. Na aankomst in zaal Proost zal het om 19.00 uur verder gaan met de ludieke verbinding in de onecht van deze twee boerenbruidsparen. Op welke manier dat dit jaar gaat gebeuren en wie dit gaan verzorgen blijft altijd een grote verrassing. Het is wel zeker dat deze huwelijksvoltrekking ook nu weer rijkelijk gelardeerd zal worden met de nodige humor. Dit moet je dus zeker komen meemaken. Aansluitend na de verbinding in de onecht mag je de eindelijk getrouwde stellen een handje komen geven tijdens de receptie. Als kadotip mag je aan de agrarische sector denken, graag zelfs. Blèèrende getjes of stinkende buk kunde thoes laoten want lèvende besten worden niet toegelaten. De entree is helemaal gratis. Wel fijn als je voor je komst Boerenfeestkledij uit de kast trekt en aan doet. Want het feest gaat ook na de receptie nog door met later op de avond nog twee verrassingsoptredens van Buulse artiesten.