Kerstwandeling WSV De Grenslopers

LUYKSGESTEL – Wat is er leuker dan op zondag 18-12-2022 de feeërieke sfeer op te snuiven aan de hand van ‘n aantal schitterend toffe wandelingen. U wandelt in de mooie natuurlijke omgeving van de blokhut van Scouting Sint Andries, die gezellig in sfeer is aangekleed.De route loopt over Stevensbergen, dit is een klein natuurgebied te midden van de Gemeentebossen van Luyksgestel en is een voormalig heideveld met enkele stuifzandresten. In het nabijgelegen Venakkerbos bevindt zich ook het Zwartven. U slingert met de te lopen afstanden door De Kempen in een bosachtig natuurgebied. Uiteraard kom je ook langs de kerststal op het Boscheind, die ook dit jaar weer sfeervol is ingericht door enkele enthousiaste buurtbewoners. Startlocatie: De Drie Linden, Rijt  2 in Luyksgestel. De afstanden/starttijden zijn: 27 km  (8.00 – 11.00), 19 km (8.00 – 12.00), 15 km (8.00 – 13.00) en  7 km (8.00 – 14.00).