Ledûb Dames 1 wint met 3-1 van Armixtos dames 1 uit Amsterdam!

BUDEL – Zaterdag stond voor Ledûb Dames 1 eindelijk na 4 weken weer een thuiswedstrijd op het programma tegen Armixtos uit Amsterdam. Voordat ze aan de wedstrijd begonnen werden eerst de haartjes mooi gemaakt want de teamfoto moest gemaakt worden. 

Verslag door Lynn Rademaekers

“Na de foto’s konden we eindelijk beginnen aan de wedstrijd. We begonnen de wedstrijd goed. Daielle was de eerste set meteen aan en verdedigde echt alles. Ook werden de ballen goed afgemaakt deze set en was de service druk hoog waardoor Amsterdam niet in hun spelletje kon komen. We winnen deze set dan ook met 25-19.

We moesten deze flow vasthouden, maar dat lukte helaas niet. Amsterdam kwam beter in hun spelletje en wij lieten onnodig veel ballen vallen die normaal niet vallen. Ook werd onze servicedruk minder waardoor Amsterdam makkelijk kon passen en hun snelle spelletje konden spelen. We verliezen de set met 20-25.

De koppen moesten weer omhoog. Deze set moesten we weer pakken. We starten weer meteen fel. We moesten er voor zorgen dat Amsterdam niet nog een setje ging pakken. Het verdedigen en aanvallen ging deze set weer stukken beter. Nikki verdeelde het spelletje weer mooi en we winnen dan ook met 25-16.

Dit moesten we vasthouden. Er werd namelijk gevochten voor elke bal en we hielpen elkaar goed. Alles klopte weer deze set. Er werd met veel plezier en enthousiasme gevolleybald. We winnen hierdoor ook de laatste set met 25-19. De wedstrijd werd dus gewonnen met 3-1!

Nog 1 wedstrijd en dan hebben we even rust. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in Gouda om 19.00 uur. We hopen jullie daar weer allemaal te zien!”

Foto Jos Meusen