Ledûb dames 2 wint met 4-0 van ODI dames 1 

BUDEL – Na 2 weken stond er eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma. ODI dames 1 was helaas de wedstrijd shirts vergeten, gelukkig zijn wij niet de moeilijkste. En hadden wij nog hele mooie barshirts liggen van ons mooie toernooi. 

Opdrachten waren duidelijk; spel van vorige week doortrekken en onze servicedruk moest hoog zijn. En zoals een echte diesel, liepen we in het begin van de set tegen wat moeilijkheden aan, maar dit hebben we volledig rechtgezet. Met te veel servicefouten hebben we het nog onnodig spannend gemaakt. Maar, uiteindelijk toch weten te winnen met 25-22. 

In set 2 moesten er minder persoonlijke fouten gemaakt worden. Onze pass lag enorm goed vandaag en verdedigend lieten we niks vallen. Met heerlijke setjes op onze jarige jet Mel, die de ene na de andere bal erin ramde op de midden. Ook was onze pleun on fire op de dia! En met een service reeks van Amy spelen we deze set binnen met 25-19.

De beruchte 3e set. We lieten erg goed spel zien, nu de kunst om dit door te trekken. Al snel kwamen we op een 5-1 achterstand. Met een wissel waar Sofie op de buiten ons kwam versterken, kregen we ons spel weer terug. Ons blok sloot goed aan, waardoor er flink wat kill Blocks werden getoond door Amy en Mel ! Op het laatste toch onnodig spannend gemaakt. Maar met een pass van Sanne, set van Eva en dia aanval van onze Amy, werd set 3 ook binnen gesleept. 25-23! 

Laatste set, op naar onze eerste 4-0 winst. Ook deze set liep alles weer goed. Onze service was weer aan en ODI wist geen raad in de pass. Cespa kwam het achterveld versterken en haalde weer flink wat ballen van de grond. En zoals onze supporter Fleur samenvat; 4-0 geen gelul klaar Onze eerste 4-0 winst is binnen!