Mini van de Week Jolé Verhees

BUDEL – Afgelopen zaterdag speelde Ledûb Dames 1 de thuis-volleybalwedstrijd op het programma tegen Armixtos uit Amsterdam. Jolé Verhees was de ’mini van de week’ bij die volleybalwedstrijd. Zij maakte dit verslag: “Ik ben Jolé Verhees en ik was zaterdag 10 december mini van de week bij Ledûb volleybal. Als mini van de week mocht ik bij de teambespreking zijn van Ledûb dames 1. Ook mocht ik meedoen met de warming-up. Voor de wedstrijd begon mocht ik de eerste opslag doen. Dat vond ik heel leuk. Het net is wel hoger dan dat ik gewend ben, maar ik kreeg de bal er toch over en het lukte ook om nog een keer over te spelen. Tijdens de wedstrijd zat ik bij de wisselspelers en hielp ik het team mee  aanmoedigen. Het was leuk en leerzaam om te zien hoe er gespeeld werd. Ik vond het een hele speciale avond!”

Jolé op de foto met Ellis Hermans. Foto Jos Meusen