Cecilia mis! Kerkkoor Sint Cecilia Hamont-Achel

HAMONT – Op zondag 12 december vond in de Sint Laurentiuskerk te Hamont de Ceciliamis plaats. Sint Cecilia is de patroonheilige van het Kerkkoor Sint-Cecilia te Hamont-Achel. Het koor staat onder leiding van de dirigent Jef Bloemen. De mis werd voorgegaan door EH Innocent. Lutgard Boonen speelde het orgel. Het “muzikaal kerkgezang” was fijn om te zingen voor de leden van het kerkkoor en te luisteren door de kerkgangers. Het Kerkkoor Sint Cecilia is een hechte zanggroep. Het kerkkoor oefent iedere vrijdagavond de kerkelijke gezangen. Voorzitter Jan Hendriks regelt met het bestuur dat alles goed verloopt voor het Kerkkoor! Het koor wil de aanwezige kerkgangers bedanken voor het applaus. Het kerkkoor luistert zaterdagavond om 19 uur en zondagmorgen om 9 uur de mis op in de Sint-Laurentiuskerk te Hamont-Centrum. Allen welkom. 

Tekst: J.J.S. 

Foto’s met toestemming.