Kerstconcert Budels Gemengd Koor

BUDEL – “The place to be” afgelopen zondag was ongetwijfeld de uitverkochte Borgh in Budel, waar het Kerstconcert van het Budels Gemengd Koor plaatsvond! De prachtige tribune bleek toch nog te klein om alle bezoekers een plaats te geven en in allerijl moesten nog rijen stoelen worden bijgezet. De Pipers Society Castle d’Aldenghoor, een lust voor het oog, blies de zaal bijna omver met hun traditionele Schotse muziek. Het Horster Mannenkoor met als specialiteit a capella zingen, verraste het publiek met hun nummer vol nostalgie over “de Kerst van vroeger” in onvervalst Limburgs. En ook het Budels Gemengd Koor trok alles uit de kast met zorgvuldig gekozen Kerst- en sfeermuziek. Geen wonder dat er alleen maar positieve geluiden gehoord werden in de pauze en in de “na-zit”. Alles klopte: de intenties van de muzikanten en zangers om er iets moois van te maken, de prachtig versierde zaal, de warme sfeer, de goede akoestiek, maar vooral u, het publiek, u zorgde voor die tot de nok gevulde zaal! Het Budels Gemengd Koor dankt u heel hartelijk voor uw komst en wenst u in alle opzichten fijne feestdagen en een goed en gezond 2023! Het nieuwe jaar, waarin wij u graag weer terug zien bij een volgend concert van Budels Gemengd Koor.