Noël van Kessel wint HAC WK Pool

Na de zinderende WK-finale (Argentinië-Frankrijk) is de eindstand van de HAC WK pool bekend: Noël van Kessel is de  beste voorspeller. Noël had de finale, de winnaar (Argentinië) en de topscorer (Mbappé) goed voorspeld. Met de andere goede voorspellingen dit toernooi leverde dat 4776 punten op. Proficiat!

De nummer 2 is ‘Basje’. Hij had ook de winnaar goed, maar had Lionel Messi als topscorer. Toch goed voor 4753 punten. Derde is de speler die meedoet onder de naam ‘Heggemus’. Heggemus scoorde 4750 punten. Nummer vier is ‘FC Bal op het Dak’ met 4747 punten en de top vijf wordt compleet gemaakt  door ‘KingFrank’ uit Soerendonk. King Frank haalde 4728 punten. 

De eerste vijf spelers aan de HAC WK Pool vallen in de prijzen. Zij krijgen ook nog persoonlijk bericht. De prijsuitreiking is dinsdagavond om 18.30 uur bij het kantoor van HAC Weekblad.