Kek Kerstconcert SMG Soeriks Muziek Gezelschap

SOERENDONK – Zin in een gezellig winters avondje met muziek en glühwein? Dan nodigt het Soeriks Muziek Gezelschap iedereen graag uit voor het ‘Kekke Kerstconcert’ op donderdag 22 december om 20.00 uur. Een concert op de laatste repetitieavond van het jaar, om 2022 muzikaal mee af te sluiten. Verschillende muziekstijlen komen voorbij deze avond; van kerstmuziek tot carnaval en van filmmuziek weer terug naar Kerst. Naast de muziek wordt er uiteraard ook gezorgd voor een hapje en een heerlijk glaasje glühwein bij de vuurkorf. Kortom alle ingrediënten voor een gezellige ‘winterse’ avond zijn aanwezig! 

Het concert start om 20.00 uur en zal ongeveer een uur duren. Het opleidingsorkest opent de avond en het Soeriks Muziek Gezelschap volgt aansluitend. Deze avond vindt plaats bij Gemeenschapshuis Den Donck in Soerendonk en de entree is gratis. Iedereen is van harte welkom!