Nieuwjaarsconcert: Ode an die Freunde 

HAMONT-ACHEL – Wil jij het nieuwe jaar muzikaal inzetten? Op vrijdagavond 6 januari kan je in Cinema Walburg komen luisteren naar het nieuwjaarsconcert Ode an die Freunde, een voorstelling waar je blij van wordt en opgeladen weer naar buiten stapt. En dat met humor als rode draad in een dadaïstische collage van opera, operette, musical, pop en jazz standards. 

Van Wolfgang Amadeus naar David Bowie. Weg uit hun klassieke comfortzone struinen drie masters zang en een master piano langs musical, operette, opera, pop en jazzy standards met humor als rode draad. Onder andere David Bowie, Elton John, Randy Newman, Les Misérables, Frank Sinatra, Wolfgang Amadeus Mozart, Chet Baker… passeren de revue. De grote troeven van dit viertal zijn in de eerste plaats vakmanschap, stem- en instrumentbeheersing, daarnaast joie de vivre in een cocktail van subtiele, absurde humor, en een aanstekelijke vitaliteit.

Tickets zijn verkrijgbaar via https://aha.hamont-achel.be/tickets Het concert gaat door tussen 20.15 uur en 23.00 uur.