Tweede editie Springkussenfestival Springland

In navolging van de editie begin 2020 gaat Stramproy het nieuwe jaar wederom springend tegemoet. In Sporthal De Grenslibel wordt in de week tussen kerstmis en de jaarwisseling het overdekte springkussenfestival Springland georganiseerd.

Op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 december 2022 transformeert Sporthal De Grenslibel in Stramproy tot een springwereld voor jong en oud. Onbeperkt springen voor één prijs op springkussens in alle kleuren en formaten.

Springland is een initiatief van Ambiance Events en Bas Attractieverhuur, beide Weerter ondernemingen gespecialiseerd in organisatie en facilitering van publieksevenementen. Het festival beleefde twee eerdere edities op een andere locatie onder de noemer Bouncing Boulevard en landt nu voor de tweede keer als Springland in Stramproy. Terwijl kinderen naar hartenlust springen kunnen begeleiders die even willen uitrusten plaatsnemen op het terras met zicht op de luchtkussens.

Het overdekte springkussenfestival is de drie dagen te bezoeken van 10:00 tot 17:00 uur in Sporthal De Grenslibel, Burgemeester Smeijersweg 4 te Stramproy. Parkeren is mogelijk in de daarvoor bestemde parkeervakken. Vanwege te verwachten drukte worden bezoekers die dichtbij wonen gevraagd te voet of met de fiets te komen.

De entreeprijs aan de kassa is €5,00 per persoon. Vroege vogels die via de website tickets bestellen doen dat voor €4,50. Meer informatie en mogelijkheid tot het reserveren van tickets is te vinden op www.springlandfestival.nl.