Commissaris van de koning 

De commissaris van de koning is op regulier ambtsbezoek geweest  in de gemeente Cranendonck. Tijdens dit bezoek heeft ze met de burgemeester en leden van de gemeenteraad gesproken aldus de journalist van het HAC en Cranendonck 24. 

Het AZC was het belangrijkste gespreksonderwerp.  Aan de landelijke tafel vraagt de commissaris vaak aandacht voor dit onderwerp aldus het verslag. Na afloop van het gesprek was een ieder tevreden. Cranendonck heeft laten zien waar het voor staat aldus te commissaris. Vervolgens heeft men in het kader van de duurzaamheid samen Different Doors bezocht om vervolgens de bereikbaarheid van Cranendonck via de A2 nog de revu  te laten passeren. Ook was er nog een onderhoud met het college.

Dit stuk gelezen hebbende vraag ik me als inwoner af of ik mag weten  wat er besproken is? Het zal wel, maar wat, wanneer waar en hoe? 

De vorm is perfect weergegeven (praten over onderwerpen  met….), maar de inhoud die, voor elke inwoner van Cranendonck zeker nu van belang is, Is een groot vraagteken. Mogen wij als inwoners dit niet weten? Aan bla, bla, bla heb ik niets.

Thij Lamers