Wie is de beste drag Queen van Budel?

BUDEL – In het diepste geheim zijn de 5 kandidaten, 5 prominente Bulanders, al weken aan het oefen. De bedoeling is dat ze op 30 december een spectaculaire show neer gaan zetten in Theater de Borgh.

Het oefenen begon met te leren om op hoge, hele hoge hakken te lopen. Hakken waar de meeste vrouwen hun enkels op zouden breken, toen dat eenmaal ging moesten ze er nog op leren dansen.

Bloed, zweet en zere enkels als gevolg maar het resultaat mag er zijn! Dit dankzij de inzet van het creatieve brein achter de Queen’s Tobias Sanders.

Nu de tekst van de liedjes er in zit, de eerste proefronde met de make up achter de rug is en de krulspelden uit de pruiken zijn moet er alleen nog een laatste hand gelegd worden aan de betoverende kleding. De dames krijgen maar liefst twee op maat gemaakte kostuums. De Queen’s zijn bijzonder enthousiast over hun deelname helaas voor hun kan er maar één de winnaar worden. Wie die winnaar gaat zijn? dat zien we op 30 december vanaf 20.00uur in theater de Borgh. De jury bepaalt wie de beste van de avond is, voor u als publiek is het de bedoeling om te raden welke Bulander’s deze unieke uitdaging zijn aangegaan. Om u alvast een beetje vooruit te helpen hier een aantal hints:

Drag 1: Ze gaat de bloemetjes buiten zetten

Drag 2: Ze is de queen van de show

Drag 3: Ze zingt de hoogste noot

Drag 4: Ze is bevlogen, ze gaat er gevleugeld in

Drag 5: Ze is een echte vent maar ze doet alles voor haar

De organisatie en presentatie van deze avond is in handen van Boy Jansen en Addie Compen. Een Surprise act zal de avond nog verder opleuken en een DJ gaat voor de afterparty zorgen.  De tribune maakt plaats voor (sta)tafels zodat ook de obers goed voor u kunnen zorgen. Eigenlijk is het een unieke show, een bijzondere show om het jaar mee af te sluiten. Kaartjes zijn te krijgen via: www.theaterdeborgh.nl