Winnaars HAC WK-Pool 2022

REGIO – Zondag 18 december om 16.00 uur zaten er wellicht heel wat mensen aan het scherm gekluisterd voor de finale van het WK voetbal. Na de spannende finale, die eindigde met verlengingen én penalty’s, werd Argentinië  voor de 3de keer tot wereldkampioen voetbal gekroond. Tegelijkertijd werden ook de winnaars van de HAC WK-Pool onthuld! In totaal hebben 534 mensen deelgenomen aan de Pool, maar er konden maar 5 grote winnaars zijn. Ook deze keer had HAC Weekblad, in samenwerking met ondernemers uit de regio, een mooi prijzenpakket samengesteld. Op dinsdag 20 december vond de prijsuitreiking plaats op het kantoor van HAC Weekblad. 

Noël van Kessel wist met zijn totaalscore van 4776 punten de eerste plaats te bemachtigen. Hij nam met plezier de reischeque van Riks de Jong van Travel XL Budel in ontvangst, waarmee hij volgend jaar mee mag gaan op Artiestenreis naar Turkije. Er zijn nog plaatsen vrij voor deze Artiestenreis, voor meer informatie neem contact op met Riks via riksdejong@travelxlathome.nl Op de tweede plaats: Ron Vermeulen met 4757 punten. Hij koos voor de Salora 58 inch Android Smart TV gesponsord door Stevens Televisies Budel-Schoot. De derde plaats ging naar Koos Hegge, zij scoorde 4750 punten. Koos opteerde voor de 1 minuut gratis winkel bij Plus Dennis van Moorsel in Budel-Schoot. De 

EDY Koelkast, ter beschikking gesteld door Van der Kampen Reparatie – Installatie – Verkoop, ging naar Ties van Cranenbroek die met 4747 punten op de vierde plek eindigde. ‘King Frank’ oftewel Frank Somers ging naar huis met het sportabonnement van Anytime Fitness Maarheeze. Hij belandde met 4728 op de vijfde plaats in de pool. 

Opvallend is dat alle winnaars woonachtig zijn in Cranendonck. Wellicht hebben veel Belgische deelnemers hun nationale team verder laten komen dan wat de Rode Duivels effectief hebben gepresteerd. Tijdens dit WK werden de Rode Duivels in de voorrondes reeds naar huis gestuurd. Nederland hield het nog een ronde langer vol en moest na de 8ste finale afscheid nemen. In totaal werden er dit WK 64 wedstrijden gespeeld, er werden 172 doelpunten gescoord en er werden maar liefst 229 gele kaarten uitgedeeld en 6 rode kaarten getrokken. Ze gingen nek aan nek, maar uiteindelijk is het Kylian Mbappé en niet Lionel Messi die zich topscorer mag noemen van dit WK. 

Over anderhalf jaar staat het EK voetbal op het programma. Ook dan zal HAC Weekblad weer een voetbalpool organiseren waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Meer info volgt in 2024! 

Foto Levi Willems