Winterklaar met deze outfits voor mannen

REGIO -De winter komt eraan en jij wil weten hoe je je dit seizoen gepast moet kleden. Je wilt het makkelijk houden en het idee geven dat je meer tijd in je outfit stak dan zo was. Hieronder vind je een aantal outfits voor mannen die deze winter in de smaak gaan vallen. 

Trends herhalen zich
Zoals altijd komen trends van vroeger terug. Ruitjes en carré zijn bijvoorbeeld weer helemaal terug van weggeweest. Deze prints zijn een simpele manier om er trendy uit te zien zonder moeite in je outfit te steken. Het schreeuwt gezelligheid, en dat is net wat we willen zien in de winter. Combineer ruitjeshemden met jeans en laarzen en je bent helemaal winterproof.

Bodywarmers zijn trouwens ook weer helemaal terug in. Ze zijn zo veelzijdig in hun gebruik dat je ze met bijna alles kan combineren. Daarbij spelen ze in op een nieuwe trend: in laagjes kleden. Trek ruitjes aan in laagjes met T-shirts in het begin van de herfst tot bodywarmers in de winter en je bent plots mee met twee verschillende trends. 

Stoer is het nieuwe cool
Nog een gerecycleerde trend: stoer. Niet overdreven macho, maar subtiel en praktisch. Denk dan aan een cargobroek met een zwarte of witte T-shirt, sneakers en klaar is kees. Je ziet er uit alsof je elke dag na je 9-tot-5 nog fysiek bezig bent. 

Aandacht voor detail
Een verzorgde man in 2022 weet wat hij aanheeft en waarom. Denk aan de details, want die vallen op. Neem nu schoenen voor heren, die kunnen je hele outfit transformeren. Kies de juiste schoen, houd je outfit simpel en je ziet er een pak doordachter uit.

Daarnaast mag je ook best investeren in juwelen. Een ring of armband kan een man plots een totaal andere look geven.

Duurzaam blijft trendy
Een gerecycleerde trend is duurzaamheid. Investeer in kwaliteit en kledij die je vaker gaat dragen, zoals de eerder vermelde cargobroek of een kwaliteitsvolle wollen trui. Niet alleen is die trendy, door de zakken is hij ook nog eens handig en ga je hem waarschijnlijk vaker gebruiken in de toekomst.

Felle kleuren zijn het nieuwe neutraal
De laatste jaren hebben we een ode gegeven aan de natuur door onze kledij in aardetinten aan te schaffen. De trends van de laatste jaren waren bruin, wit, beige. Nu zijn het contrasterende kleuren zoals felroze en groen bij dames, en rood en blauw bij mannen. Als je je in contrasterende kleuren kleedt, kom je zelfzekerder over.