Goede voornemens

Aan het eind van dit jaar blikken we graag terug naar het 10-jarige jubileum van Buro-Kees en het 5-jarige jubileum van Buro Kees & Theunissen. De feestelijkheden hebben we gecombineerd met een workshop veilig wonen. Het blijkt kinderlijk eenvoudig om binnen een paar minuten in te breken. Een afschuwelijke ervaring vanwege de waardevolle en dierbare spullen die worden meegenomen, maar ook vanwege de diefstal van persoonsgegevens door bijvoorbeeld bankafschriften, laptop of rijbewijs. Hiermee is het voor criminelen simpel om identiteitsfraude te plegen, waarvan de impact groot is.                                          

Ook werd de nadruk gelegd op het plaatsen van rookmelders. Hierdoor kan de kans op letsel of erger worden verkleind. Met het oog op de feestdagen met extra risico op brand door vuurwerk en kaarsen, brengen we dit graag nog eens onder de aandacht.

Ondanks goede voornemens zijn schades niet altijd te voorkomen. Daarom is een verzekering met de juiste dekking belangrijk. Zoals bijvoorbeeld dekking voor hulp bij cybercrime. Of toch maar even checken of de geplaatste zonnepanelen automatisch zijn mee-verzekerd. 

En mocht je een financiële meevaller hebben en overwegen om extra af te lossen op je hypotheek, dan is het goed om te kijken of dit het meeste rendement oplevert. Wij kijken graag mee wat in jullie situatie het meest passend is.

Ondanks de roerige tijden wens wij jullie zo onbezorgd mogelijke feestdagen en 2023. 

Eigenzinnig & Betrokken!

Vincent Kees & Gwendolynn Theunissen
Buro-Kees |     Buro Kees & Theunissen
administratie@buro-kees.nl
06-20041706