Kerstborrel Wateringstraat Pelt

PELT – Na de lange periode van lockdowns mocht de kerstborrel weer opnieuw doorgaan. De inwoners van de Wateringstraat, Populierenhof en Oude Ramp in Pelt vierden vorige vrijdag opnieuw hun ‘jaarlijkse’ Kerstdrink. Het bestuur had dit keer gekozen om het feestje door te laten gaan in het buurthuis van Damsheide. De voorgaande edities werden steeds gevierd in een grote partytent bij een van de bewoners van de Wateringstraat zelf. Dat was ook gezellig en werd steeds goed bezocht maar zo in het buurthuis was het wel lekker warm en kreeg eenieder uitgebreid de kans om nog eens met de buren of mensen uit de nabije buurt kennis te maken of bij te praten. Met een lekker hapje en drankje lukte dat blijkbaar uitstekend. Het vrijwillige en deels nieuwe bestuur had zich in ieder geval  helemaal in de kerstsfeer gekleed.