Kerstmarkt bij Domein de Bever 

HAMONT – Op zondag 18 december was Domein de Bever volledig ondergedompeld in de sfeer van kerst. Buiten zag je groot en klein schaatsen. Een heleboel leuke kraampjes met vuurkorven waar mensen gezellig samen stonden te praten onder het genot van een drankje. Ook waren er heerlijke hamburgers, hotdogs en erwtensoep. Het ultieme winter tafereeltje, omlijst met live muziek. Binnen in de Bever waren alle tafels steeds gevuld.

En in de zaal stonden kerstelfjes van vzw Sipie en vzw Share&Care die de kinderen vermaakten met knutselen, glittertattoos en schminken. Om de voedsel- en verzorgingskast, op de Keunenlaan 19 Hamont-Achel van vzw Share&Care mogelijk te maken hadden vele ondernemers prijzen en cadeaubonnen geschonken. En werd er bij het enige mannelijke bestuurslid Jan zowel binnen als buiten gretig enveloppen getrokken. 

Deze kerstmarkt was een geweldig mooi initiatief van Mark en Nancy Romanesco.

Er gaat beslist een vervolg komen. Namens vzw Share&Care wensen wij iedereen fijne Feestdagen en nogmaals dank voor al jullie donaties in elke vorm. Denk ook aan de spullen uit je kerstpakket die mag je ook doneren voor de voedsel kast op de Keunenlaan 19 Hamont-Achel. We maken zoveel mensen gelukkig. Niemand kan iedereen helpen, maar iedereen kan iemand helpen!