Stringpoint laat heel Weert weer trillen

WEERT – De Stringpoint Boutique aan de Stationsstraat 6 te Weert begint uit z’n jasje te groeien en daarom wordt de winkel in het voorjaar van 2023 uitgebreid met 500m2. Er komt ook een 2e winkel in de Stationsstraat, in de voormalige Big Bazaar locatie. Stringpoint zal dus voortaan vanuit twee locaties operatief zijn met in totaal 750 m2 vloeroppervlak voor verkoop van meer dan 17.000 artikelen. Dat maakt Stringpoint meteen in deze combinatie de mooiste en meest uitgebreidste fysieke winkel van de Benelux.

Open huis & Goodie Bags
De hele maand januari houdt Stringpoint ook nog een open huis waar iedereen welkom is om onder het genot van een kopje koffie, een wijntje of iets anders eens vrijblijvend een kijkje te nemen. Voor iedereen hebben we dan weer de bekende gratis Goodie-Bags met leuke dingetjes en uiteraard een heerlijk speeltje, van onder andere het merk ‘Satisfyer’.

Stringpoint komt naar je toe ….
In 2023 komt Stringpoint ook naar je toe …. Stringpoint zal op verschillende internationale Erotiekbeurzen vertegenwoordigd zijn met een stand van 200m2, een Erotic Life-Style Company on tour! In februari wordt de aftrap genomen op de Ero-Expo te Antwerpen (B) en vervolgens staat Gent (B), Utrecht (NL), Berlijn (D), Hannover (D), Barcelona (SP), Kopenhagen (DK) al in de agenda.

Foto’s Weert