Carnaval in Sint-Huibrechts-Lille 

ST.-HUIBR.-LILLE – Wie wordt de 52ste prins van de Liller Meulewiekers? Dat is de vraag die de inwoners van Sint-Huibrechts-Lille bezighoudt. Tijdens het Frühshoppen op 8 januari wordt iedereen, ook diverse Belgische en Nederlandse bevriende verenigingen uitgenodigd voor het Frühshoppen. Het publiek wordt getrakteerd op een geweldige showmiddag met diverse binnen- en buitenlandse gastoptredens. Ook wordt die middag de nieuwe prins carnaval bekend gemaakt. Wie wordt de opvolger van Prins Jorne den urste? Het Frühshoppen gaat door in de parochiezaal van Sint-Huibrechts-Lille, de inkom is gratis. De deuren gaan open om 13.11 uur en de middag vangt aan om 14.11 uur. Ambiance verzekerd! En zet alvast in de agenda: op 18 februari gaat de optocht weer doorheen de straten van Sint-Huibrechts-Lille. Aanvang 14.11 uur, reclamestoet vertrekt om 13.11 uur.