Kerstfeest OKRA Grote Heide Pelt

GROTE HEIDE – Dinsdag 13 december konden we na 2 jaar terug kerst vieren binnen OKRA Grote Heide. 62 personen waren we aanwezig op het feest. Na de welkom van onze afscheidnemende voorzitter Jackie, die 17 jaar zich volop heeft ingezet voor OKRA Grote Heide kregen we een korte bezinning. Dan werden we verwend met soep, een heerlijke hoofdschotel en natuurlijk een lekker dessert. Tussendoor kon volop gebabbeld worden onder elkaar. Stefan zorgde voor muziek en af en toe een mopje. De 95-jarige, 90 jarigen en 80-jarigen werden in de bloemetjes gezet of kregen een flesje wijn. Natuurlijk mochten we onze afscheidnemende voorzitter niet vergeten, hij kreeg een passend geschenk en zijn echtgenote en toeverlaat Madeleine werd met een bloemetje bedankt. Om het feest af te sluiten mocht de traditionele tombola niet ontbreken. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen een doosje chocolaatjes om tijdens de feestdagen van te genieten.