Filmplezier in de kerstvakantie  

VALKENSWAARD – Nog maar een aantal nachten en dan start de kerstvakantie. De Hofnar vertoont in deze vakantie meerdere films voor jong en oud. De films Ticket to Paradise (12+),  Don’t Worry Darling (16+), Emily (12+), The Lost King (6+), De Grote Speurtocht naar Kapitein Opa (6+), Mrs. Harris goes to Paris (AL) en Leoleo: Het Alpaca Feest! (AL) zijn dan te zien.  We naderen het nieuwe jaar waarin je ook nieuwe films kunt komen bezoeken. De filmagenda van januari t/m maart ligt klaar in De Hofnar met onder andere de filmtitels:

Rose (9+)

Ellen en haar man Vagn nemen Inger mee op een busreis naar Parijs. Inger de zus van Ellen, is schizofreen en woont in een inrichting. In Parijs blijkt Inger een verborgen agenda te hebben en betrekt ze iedereen in de zoektocht naar een belangrijk persoon uit haar verleden. 

De Acht Bergen (12+)

De Acht Bergen vertelt het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno; een jongen uit de bergen. In hun levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg. Ondanks hun totaal verschillende levens, blijft de vriendschap uit hun kinderjaren ogenschijnlijk onverwoestbaar. 

Casa Coco (AL)

De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. Dit najaar gaat Pleun’s jeugdliefde Toon, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, naar de Antilliaanse zon. Vinden de twee jeugdliefdes elkaar weer terug?

Living (9+)

Acteur Bill Nighy schittert als de ware Britse ‘gentleman’ Mr. Williams, een rechtlijnige maar eenzame kantoorklerk. Hij rouwt al enige tijd om zijn overleden echtgenote en heeft geen contact meer met zijn zoon. Wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, herontdekt hij zijn levenskracht en gaat op zoek naar een manier om de wereld iets mooier achter te laten.

Kaarten 

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl/film. De kaartverkoopbalie is  tijdens de kerstvakantie één uur voorafgaand aan een film of voorstelling geopend. Telefonisch bereikbaar op 040-2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.