Jeugdparen Buulder Buk bekendgemaakt

BUDEL – Niks kerstballen, kerstboom of jingle bells, maar confetti, serpentines, en een stevige carnavalsbeat. Dat was te horen op vrijdag 16 december in de zaal van De Wielerbaan. De Jeugdclubs Budel en Scouting Budel hadden er een stevig carnavalsbal neergezet als opwarmer van dit weekend met nog meer carnavalsactiviteiten. Onder toeziend oog van Prinses Nicky en Prins Jeroen, leden van de raad van elf en veel jongere en oudere Geiten en Bokken werd er afscheid genomen van Jeugdprins Stan en Jeugdprinses Noah. Als enig Prinsenpaar in Buul hadden zij een heel bijzonder jaar achter de rug als Jeugdprinsenpaar van c.v. Buulder Buk. Het werd nu tijd om hun opvolgers bekend te maken. 

De Jeugdclubs Budel presenteerde Jeugdprinses Sjors en jeugdprins Siem als het nieuwe Jeugdprinsenpaar van c.v Buulder Buk. Jeugdprinses Sjors is de jongste dochter van Maarten Smeets en Heidi van Kessel. Samen met papa Maarten en zijn vrouw Iris woont Sjors op de Boschdijk. Bij mama Heidi en vriendin Cindy woont Sjors in de Broekkant. Sjors heeft een zus Janne en een broer Giel en niet te vergeten haar bonus broers/zussen Bonnie, Noortje en Robin. Naast de Jeugdclubs is Sjors lid van de Mini’s 1 bij Ledub. 

Jeugdprins Siem is de zoon van Herman en Carin Vlassak en woont in de Deken van Baarsstraat. Siem heeft nog een zus Senna. Carnaval is natuurlijk voor Siem geen onbekend terrein. Al een aantal keren heeft hij opgetreden bij de Jeugdbontemiddag. En er zit ook prinsenbloed in de familie bij Siem. Zo zijn opa en oma Vlassak in 1992 Prinsenpaar geweest van cv Buulder Buk en is papa Herman in 1984 ook de eerste Jeugdprins van de Jeugdclubs Budel geweest. 

Siem is fanatiek lid bij SV Budel en speelt in het team JO12-3 bij trainers Frank en papa Herman en fan van PSV Siem.

Beiden zijn 11 jaar, dus de leeftijd van echte Carnavallers! Dat zal nog wel een gezellige boel worden in de klas want het Jeugdprinsenpaar zit namelijk samen in groep 8 van De Boogurt bij meester Roel en juf Marlijn. De leus van het kersverse Jeugdprinsenpaar : 

“Met Carnaval hossen we erop los en zetten de tent op z’n kop met Jeugdprinsenpaar Siem en Sjors voorop, Alaaf!”

Scouting Budel organiseert op 4 februari de Mini Boerenbrulluft. Mini boerenbruid bij deze brulluft is Boerin Lize. Zij is er eentje van Saveer van Gils en Pearl van Gils-van Soolingen. Lize zit op basisschool De Schatkist in groep 7. 

Miniboerenbruidengom is Boer Collin. En dat is er eentje van John Roosen en Daniëlle Roosen-Tijsen. Collin zit ook op basisschool De Schatkist  maar dan in groep 6. Om er op toe te zien dat alles goed verloopt heeft hij bij de bruiloft zijn vrienden Dex en Danaj als getuigen ingeschakeld. 

In het Bokkenblaaike dat dit weekend bezorgd gaat worden op alle adressen waar geen ‘Nee-Nee sticker’ op de brievenbus zit kun je natuurlijk nog meer te weten komen over deze vier jeugdkanjers die samen met Prinses Nicky I, Prins Jeroen en het gevolg van c.v. Buulder Buk carnaval 2022-2023 gaan maken. 

Kijk ook eens op onze website www.buulderbuk.nl en onze Facebookpagina.

Jeugdprinses Sjors en jeugdprins Siem…. het nieuwe Jeugdprinsenpaar van c.v Buulder Buk
Mini boerenbruid Boerin Lize. En miniboerenbruidengom is Boer Collin.