Jeugdvoorstelling ‘De Drakentemmer’ (4+) 

MAARHEEZE – Op 3 januari 2023 om 11.00 uur is in De Smeltkroes de Jeugdvoorstelling ‘De Drakentemmer’ te zien! Deze kerstvakantie komt Valentijn Productiehuis met de voorstelling ‘De Drakentemmer’ naar Maarheeze. Een bijzondere voorstelling geschikt voor het hele gezin. Kaartjes kosten slechts € 4. 

Waar gaat de voorstelling over? Op het eiland Krijt kennen de mensen alleen de kleuren zwart en wit. Alle andere kleuren zoals rood, groen en blauw zijn ooit uit hun leven verdwenen. Dat had de vuurdraak gedaan zeggen ze, maar niemand weet nog waarom. Een klein, dapper en nieuwsgierig jongetje gaat op zoek naar het antwoord op deze geheimzinnige vraag. Slaagt hij erin het geheim van de draak op te lossen? Een verhaal over jezelf durven zijn en vriendschap. “Ons hoef je niets wijs te maken, draken maken ons toch niet bang. Wij zullen de draken temmen. Draken… daar weten wij alles van!” Twee acteurs vertellen het verhaal met woorden, liedjes en tekeningen. Met bordkrijt wordt deze voorstelling verbeeld… en soms ook weer uitgeveegd. Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop aan de kassa op 3 januari. Vooraf reserveren is niet mogelijk, dus kom op tijd! De kassa gaat open om 10.30 uur.  Het is mogelijk om aan de kassa ook al kaartjes te kopen voor een van de volgende voorstellingen: zondag 5 maart 11.00 uur Marjo Dames – Dr. Proktors raketpoeder – zondag 16 april 11.00 uur Tim Slaats – De grote magische kindershow

Wil je op de hoogte blijven van onze jeugdvoorstellingen; bekijk en like dan onze facebookpagina Jeugdvoorstellingen AK Smeltkroes