Kerst/winterwandeling door Cranendonck

CRANENDONCK –  Op woensdag 28 december 2022 tussen Kerst en Nieuwjaar, houden de Bergrunners weer hun jaarlijkse Kerst / Winter wandeling voor alle wandelliefhebbers en Nordicers. Op deze woensdag tussen Kerst en Nieuwjaar is het een mooie gelegenheid om de natuur op te zoeken en in de frisse buitenlucht een mooie wandeling te maken. De wandelaars kunnen kiezen tussen een lange wandelroute van 18 kilometer en twee kortere van 7,5 en 11 kilometer. De wandelingen gaan door de prachtige natuur van Cranendonck met o.a. Buulderbergseheide, Gastelseheide, Dijkseheide) en Cranendonckse bos. Alle drie de routes zijn met pijlen aangegeven ( wandelroutenetwerk Cranendonck) en zijn zeer gevarieerd. Startplaats is Manege de Auw Meulen Hoenderstraat 7 Budel. Inschrijven voor 18 km. tussen 9.00 tot 10.30 uur en voor de 7,5 en 11 km. tussen 9.00 tot 12.00 uur. De inschrijfkosten zijn € 3,50 jeugd t/m 12 jaar gratis. Bij de lange wandelroute is er na ongeveer 10 kilometer een mogelijkheid om te pauzeren bij manege De Boschhoeve in Soerendonk. Aan het einde van de tocht kunt u genieten in de manege d’ Auw Meulen van een kop heerlijke soep en een oliebol van het huis. Dit toetje na de wandeling wordt altijd met zorg geserveerd door het personeel van de manege. Voor meer inlichtingen tel: 0031 495 492030 of 0031 6 14139196 of internet www.bergrunners-budel.nl