Nieuwjaar zingen in zorgcentrum Mariënburght

BUDEL – De afgelopen jaren was het helaas niet mogelijk om te komen nieuwjaarszingen in zorgcentrum Mariënburght. De bewoners hebben dit gezellige bezoek zeker gemist.  Gelukkig kunnen we jullie dit jaar wél van harte uitnodigen om jullie “vrouwke vrouwke nij joar gêven” aan de bewoners ten gehore te brengen.  Voor veel bewoners komen er dan mooie herinneringen van vroeger naar boven.  Een mooie manier om de laatste dag van het jaar in te gaan. Vanaf 09.30 uur zijn jullie van harte welkom in Gasterij de Kom-eet.  Hier zullen de bewoners op jullie wachten en genieten van jullie komst.  Natuurlijk staat er een glaasje ranja en kerstkransje klaar en snoep voor in de nieuwjaarszak. Tevens willen alle bewoners, personeel en vrijwilligers van zorgcentrum Mariënburght iedereen een gezond en vreugdevol nieuwjaar wensen! Tot zaterdagmorgen 31 december in zorgcentrum Mariënburght.