Ledûb dames 2 verliest oefenduel van Pre Jeugd Oranje Nederland

BUDEL – Na de clinic en de ochtendtraining van de meiden van pre jeugd oranje, volgde de oefenwedstrijd van Ledûb dames 2tegen hen. Met een heus Centercourt, ballenmeisjes, scheidsrechters en onze Louise kon het al niet meer stuk gaan. Hooguit wat blauwe plekken bij een paar dames van het tweede die zo nodig ballen probeerden tegen te houden. 

Helaas ontbraken Myrthe en Anna, maar stand-in Marit was een prima vervanger. Mel was geblesseerd (pink) en kon maar met 1 hand blokkeren. Amy had last van haar opkomende golfarm, haar service was er echter niet minder door. Gelukkig hebben we een week vrij om alle pijntjes te laten verzachten. Verder heeft iedereen gespeeld. Dat was belangrijker dan het resultaat. Of was het de laatste kans om van dit team te winnen! Deze meiden gaan de komende jaren enorme stappen maken.  Meteen na de Kerst gaat de pre jeugd weer trainen om begin januari ná de jaarwisseling, naar Berlijn af te reizen voor hun eerste kwalificatietoernooi van de Europese kampioenschappen.  Heel veel succes in Berlijn tijdens dé WEVSA

Door Rob Delboeuf  – Foto Jos Meusen