‘Rubik’s Cuben’ 

BUDEL – Heb jij thuis ook zo’n gekleurde kubus in de kast liggen? En lukt het je maar niet om hem op te lossen? Of ben jij juist al een speed cuber? Dan is één van deze 2 activiteiten iets voor jou!  Dit jaar is bij de Bibliotheek al eerder een workshop ‘Rubik’s Cuben’ gegeven. Dit was een groot succes, want er waren meer aanmeldingen, dan dat er plaats was! Daarom organiseren we op dinsdag 3 januari 2023 opnieuw een middag Rubik’s Cuben in de Bibliotheek in Budel. 

Workshop voor beginners, van 13.30 tot 15.00 uur. 

Je krijgt uitleg over de herkomst van de kubus en wie het wereldrecord op zijn/haar naam heeft staan. Je leert hoe je de Rubik’s Cube oplost en daarna mogen jullie zelf aan de slag… 

Kun jij de kubus nog niet oplossen, maar zou je dit wel graag willen… Meld je aan voor deze workshop. 

Meeting met andere Rubik’s Cubers, van 15.30 tot 16.30 uur. 

Ben jij al expert in het oplossen van de kubus en ontmoet je graag andere ‘pro’s’? Meld je aan voor deze activiteit.  Daarnaast zijn we op zoek naar een assistent om de ‘noobs’ tijdens de workshop voor beginners te helpen. Lijkt je dit leuk, stuur een mailtje naar budel@bibliotheekdekempen.nl  Deze activiteiten vinden plaats in de Bibliotheek in Budel. Ze zijn geschikt voor Cubers uit groep 6, 7 en 8. Er is per groep plaats voor 5 deelnemers, dus wees er snel bij. Meer info via de website www.bibliotheekdekempen.nl.  Deze activiteit, waarbij je je hersenen aan het werk zet, is onderdeel van BREIN!, een (online) programmering van Bibliotheek De Kempen over allerlei facetten van het brein gecombineerd met allerlei informatie, tips, collectie aanbevelingen, weetjes, filmpjes en links naar interessante websites.