Succesvolle editie Walking in a Winter Wonderland 

HAMONT-ACHEL – Afgelopen vrijdag 23 december 2022 vond de eerste editie plaats van Walking in a Winter Wonderland, De Eendracht uit Hamont-Lo stak daarmee haar jaarlijks winterconcert in een nieuw jasje. Ondanks het mindere weer waren er maar liefst 300 wandelaars op de been om van verschillende optredens te genieten. Vier muzikale winterwandelingen brachten de wandelaars van de ene concertlocatie naar de andere. Zo zagen ze onder meer een zwerver goochelen met licht, luisterden ze naar kinder- en jeugdkoor De Piccolo’s uit Pelt en uiteraard de drumband en fanfare van De Eendracht zelf concerteerden in een sfeervol kader. Na afloop werd er gezellig nagepraat bij een lekkere kerstversnapering, een kop koffie, Glühwein of een jenever. Met het nieuwe jaar in aantocht blikt De Eendracht alvast vooruit naar het Pinksterweekend 2023: ze vieren dan 60 jaar drumband & 70 jaar fanfare.