Dank je wel

Via HAC Weekblad wil ik een dikke duim uitdelen aan al die Belgische mannen en vrouwen die dit jaar voor mij gestopt zijn als ik bij een zebrapad wilde oversteken! Grote klasse en een dikke merci daarvoor! Zowel in Nederland als in België zal een Belg al van op afstand snelheid verminderen als er iemand wil oversteken en zo laten merken dat hij of zij je gezien heeft en dat je, met of zonder fiets, veilig kunt oversteken. Hoe anders is dat vaak in Nederland waar het gaspedaal nog snel even hard wordt ingedrukt om te voorkomen dat er gestopt moet worden! En ja hoor, er zijn best ook wel attente Nederlanders (een enkeling), maar de Belgische galante automobilist(e) is verre in de meerderheid!

Bedankt daarvoor, dames en heren! 

Een dankbare wandelaarster/fietster.

Brief ingezonden door C.S. Naam en gegevens bij de redactie bekend.