Bing is jarig en viert feest

VALKENSWAARD – Op zondag 22 januari viert Bing zijn verjaardag samen met de kinderen in het theater en al zijn bekende vriendjes Coco, Sula, Pando, Amma en natuurlijk Flop. ‘Bing is jarig’ is een vrolijke voorstelling met nieuwe liedjes van Bing en veel interactie over de verjaardag van Bing. Het hoogtepunt van de voorstelling is het partijtje van Bing, hier zullen al zijn vriendjes verkleed verschijnen. Om het feest helemaal af te maken zouden Bing en zijn vriendjes het ook superleuk vinden als jij ook verkleed zou komen. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl/film. De kaartverkoopbalie is  tijdens de kerstvakantie één uur voorafgaand aan een film of voorstelling geopend. Telefonisch bereikbaar op 0031 40-2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.