Jeugdprinsenbal en openginsbal CV de Roesdonkers

SOERENDONK – Het Prinssjoppen op zaterdag 7 januari (19.00 uur) zal dit jaar in het teken staan van het nieuwe Jeugdprinsenpaar en op deze avond zullen we het seizoen met een geweldig openingsbal gaan starten! Den Donck en de gymzaal zullen omgebouwd gaan worden tot een ware feestlocatie. Als eerste zullen we afscheid nemen van Jeugdprinses Isis, Jeugdprins Tygo en Jeugdvorst Gijs. Het was een kort maar krachtige Carnaval 2022. Ze hebben er alles uitgehaald wat erin zat! Toppers! Op 7 januari gaan ze de scepter overdragen aan wederom een geweldig Jeugdprinsenpaar! En hoe?! CV de Roesdonkers wordt uitgedaagd in de strijd bij de bekendmaking van het Jeugdprinsenpaar 2023. De spannende spelshow Beat the Roesdonkers start om 19.00uur dus zorg dat je optijd bent!

Daarna zal het feest losbarsten met optredens van  o.a. de band Qnøt en van zanger John Tana, bekend van de hit ‘Boursin’.  Tijdens deze avond zal ook het miniboerenbruidspaar en het boerenbruidspaar bekend worden gemaakt! Laten we Carnaval 2023 met zijn allen inluiden en er weer een onvergetelijk seizoen van maken samen met Prins Alexander, Prinses Inge en ons kersverse Jeugdprinsenpaar!