Lidmaatschapskaarten Buulder Buk bezorgd

BUDEL – Niet alleen c.v. Buulder Buk sluit het jaar 2022 af. Dat doen we met zijn allen. Met een knallende jaarwisseling laten 2022 achter ons en hopen we met iedereen een geweldig mooi jaar 2023 tegemoet te gaan. Natuurlijk met een bijzonder carnaval onder de aanvoering van prinses Nicky I en prins Jeroen en ons Jeugdprinsenpaar Sjors en Siem. De jaarwisseling is ook de tijd waarin c.v. Buulder Buk de ledenkaarten bezorgt bij al haar leden. Leden die het mede mogelijk maken dat we als vereniging carnaval in Buul kunnen vieren zoals we het horen te vieren. De leden vormen de basis van de vereniging en daar voelt het bestuur en de diverse commissies zich elke keer weer door gesteund. Lid worden kan nog altijd. Aanmelden is mogelijk via info@buulderbuk.nl. Het lidmaatschap van € 11,11 per jaar biedt ook voordelen voor de leden. Zo kun je al eerder en goedkoper de kaarten kopen voor de Buulse Zittingen. Meer info over het lidmaatschap en andere mogelijkheden om c.v. Buulder Buk te steunen middels de aanschaf van jaarpins of badge of de Buulder Bukvlag kun je vinden op onze website www.buulderbuk.nl. Je kunt ons ook volgen op onze Facebookpagina. Op 14 januari is de receptie van het prinsenpaar en op 20 januari de kaartverkoop voor de Buulse Zittingen.