Ontdek de mogelijkheden van Terras Totaal Concept 

BUDEL – Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche, biedt Terras Totaal Concept (TTC) een compleet assortiment aan voor uw terras inrichting. De combinatie van duurzame materialen draagt bij aan het geheim van een goed terras. TTC biedt het volledige pakket, van advies en ontwerp tot productie en montage. Met een ruim assortiment aan producten, gaande van terrasoverkappingen, schuifwanden tot aluminium schuttingen en poorten, parasols en onderhoudsvriendelijke schuttingen, is TTC een ideale partner voor uw project.  

Jan en Loek Bakermans uit Budel staan aan het roer van Terras Totaal Concept. Zowel in de regio als daarbuiten hebben ze reeds mooie projecten gerealiseerd. Dankzij het inzicht en de reeds opgebouwde ervaring weten ze perfect hoe ze uw terras kunnen verhogen in comfort. Door bijvoorbeeld het plaatsen van een terrasoverkapping, een scherm of wand kan hinder van o.a. wind of andere invloeden van het weer tegengaan waardoor u prettiger en langer kunt genieten. Kortom: dankzij de vele mogelijkheden, het gebruik van kwalitatieve materialen en de goede service en ervaring maakt dat TTC alles in huis heeft voor de aanleg van het terras van uw dromen. Benieuwd wat TTC voor u kan betekenen? Kijk op www.terrastotaalconcept.nl voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.