T-Force danst in 2023 een nieuw pasje…nieuwe dansgroep Latini’T gaat van start

BUDEL-SCHOOT – Dansvereniging T-Force heeft de afgelopen jaren zeker niet stil gezeten. Na de uitvoering van een eigen dinnershow in De Borgh in september van 2021 waren er nieuwe plannen opgepakt om het dansen voor nog meer mensen toegankelijk te maken.  Brutali’T is opgestart in het najaar van 2021, een groep volwassen dames, die genieten van dansen en gezelligheid. Het enthousiasme in deze groep was zo groot dat zij zelfs, hetzij na enige aarzeling, in de 2e editie van de dinnershow in september 2022, op de planken hebben gestaan. Achteraf bleek dit een geweldige ervaring wat ook door het publiek zo ontvangen werd. 

In mei 2022 zag wederom een nieuwe dansgroep het leven. In samenwerking met het Thomashuis in Budel-Schoot werd een pilot-groep opgericht voor wekelijkse danslessen voor mensen met een beperking. Dit bleek een groot succes, zowel bij de dansers als bij de instructeurs. De dames en heren van de groep waren ook meteen enthousiast om op de planken te gaan staan. Met een optreden tijdens Schoot Kermis en een eigen dans tijdens de dinnershow in september 2022 smaakt dit zeker naar meer. Deze groep is dus een blijvertje en intussen zijn er ook al bewoners van Gewoon Thuis mee komen dansen. Mensen met een beperking die heel graag een keer willen komen proeven, zijn van harte welkom om een keer mee te komen dansen bij deze groep. Zij dansen op donderdagavond om 19 uur in De Reinder in Budel-Schoot.

En in 2023 dansen we weer een nieuw pasje! De nieuwe dansgroep Latini’T gaat van start op donderdag 12 januari om 20 uur in De Reinder in Budel-Schoot. Peggy Joan Ziemann komt het instructeursteam versterken. Ze heeft al een aantal jaren les gegeven in Breda en Madrid in Salsa en Bachata en ze staat te popelen om van start te gaan met danslessen met een Latijns-Amerikaans smaakje.  Salsa, Bachata, Cha Cha Cha, met de muziek in deze lessen wordt je meegenomen naar de warme zomerse sferen van Zuid-Europa en Zuid-Amerika. Ongeacht of je danservaring of talent hebt, plezier staat hier voorop, want dansen maakt het leven een stuk leuker en gezelliger! 

Wil je ook graag dansend 2023 in? Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij een van onze danslessen. Voor meer informatie over onze groepen, aanmelden voor een proefles, tarieven en evenementen, kijk even op de website www.t-force-dance.nl of stuur een berichtje naar j.lammers@vandeurzen.info. Dans u ook met ons mee?