Ariadne Philine, Klassiek piano huiskamerconcert

NEDERWEERT – De klassiek geschoolde pianiste Ariadne Philine maakt sinds 2014 (maar eigenlijk was het conservatorium alleen maar een pauzeperiode want als tiener deed ze dit ook al) haar eigen pianocomposities. Weliswaar beïnvloed door, uiteraard, de klassieke muziek, maar ook door minimal music, popmuziek (op een of andere indirecte manier) en neo-klassieke muziek, blijft haar stijl altijd authentiek en uniek. Ook al zeggen veel mensen tegen haar dat het op Einaudi lijkt, zij is het daar zelf volstrekt niet mee eens. “Muziek moet altijd een beetje pijn doen” zegt ze, en daar horen ook pijnlijke klanken bij, “en bij Einaudi is alles zoet” (toch weten Einaudi-luisteraars kennelijk altijd Ariadne’s muziek te waarderen). Haar muziek is gevoelig, romantisch, soms bevreemdend en soms drammerig. Soms zit je nu eenmaal in een situatie waarin je maar vast blijft steken, en ook dat mag in muziek worden vertaalt. Op zondag 8 januari van 12.00 uur tot 14.00 uur komt Ariadne Philine naar Theaterboerderij Boeket in Nederweert. Tussen Weert en Nederweert in de landelijke omgeving van buurtschap Boeket ligt op een prachtige locatie Theaterboerderij Boeket. Bezoekers beleven theater in een pure en intieme vorm in de unieke setting van de theaterboerderij, theaterhuiskamer of theatertuin. Theaterboerderij Boeket biedt een afwisselend programma van artiesten en draait volledig op vrijwilligers en de opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de artiest. Theater beleeft u bij Theaterboerderij Boeket. De entree bedraagt €15 inclusief koffie/thee en vlaai. Kaartjes reserveren kan via kassa@theaterboerderijboeket.nl Voor meer info kijk op www.theaterboerderijboeket.nl